Kort om efterfødselstræningen

At komme i form efter en fødsels er svært for mange. Derfor vil vi også give de bedst mulige omgivelser til at opnå dit mål. Derfor består vores efterfødselstræning har maksimalt syv deltagere. Denne holdstørrelse sikrer, at der vil være tid til fordybelse og individuelt fokus. Du kommer til at bruge enkle redskaber såsom: bolde, elastikker og vægte. Ingen maskiner. Træningstimen varer 75 min. Så er der tid til bleskift og amning.

Book dit hold

Hvad får du ud af efterfødselstræning

Træning efter fødsel har en række fordele.

Det er en nænsom og effektiv træning af dine led og muskler. Du får speciel viden om hvordan din mavemuskulatur og bækkenbund fungerer og øvelser til hvordan du får en funktionel og stærk muskulatur igen uden at overbelaste og få skader i opstarten.

Der er progression af træningens sværhedsgrad og intensitet så du oplever at blive både stærkere, mere udholdende og får en bedre kropsfornemmelse igen. Målet er at du får en stærk funktionel krop igen og kan gøre det du vil uden at det gør ondt.

Det er hyggeligt og sjovt samvær med andre mødre og deres babyer med mulighed for at udveksle erfaringer og dele jeres oplevelser.

Du får viden og værktøjer til hvordan du selv kan træne derhjemme også sammen med baby.

Book dit hold


22. oktober
11.30 — 12.45

Information

Du tilmelder dig et forløb på 12 gange træning. Pris: 135,- pr .gang, med betaling månedsvis bagud. Der er tilskud fra Sygeforsikringen Danmark til træningen. (tilmelding til forløbet er bindende, da der er tale om et lille og lukket hold)