Content & sociale medier

Servicen

At skabe godt content på tværs af platforme er et must for nutidens brands! Billeder, videoer og fangende tekst, har magten til at skabe autentiske relationer mellem brands og mennesker, online og offline.

Mockup, T-Shirt
Responsive web design
Beer Package design, 33cl, Lineup
Mockup, Plakat, Berlin Tur
Motosumo-visitkort

Formidling gennem tekster, billeder og film giver bedre forståelse af, hvem brandet er.

At fange forbrugerens opmærksomhed er en ting. At bibeholde den er en anden. Gennem tekster, billeder og film kan man giver større indsigt i brandet, hvad det står for og hvem det er på alle platforme - fra hjemmeside til sociale medier. 

Gennem konsekvent brug af de rette kanaler og relevant indhold, opbygger du tillid fra din målgruppe, og tillid fører til salg. Brandets identitet skal også formidles gennem content på de udvalgte kanaler.
 

Social media strategi & content

De sociale medier er ikke bare et sted hvor man kan vise hvad man kan. Det er også et sted hvor man i højere grad kan interagerer direkte med brugerne og komme tættere på og lære dem at kende. 

Tekstforfatning & copywriting

En fængende tekst kan skabe følelser og lyst. Et brands tekst bør afspejle brandets identitet og holde en bestemt tone of voice på alle platforme.

Foto, film & motion graphics

De siger, at et billede siger mere end 1000 ord. Derfor er billeder og film der afspejler brandet også en vigtig del af den overordnet strategi for skabe autencitet.

01   Content strategi

En strategi hjælper med indsigter og position, og give klarhed om, hvordan du når målet på brandets platforme.

02   Art direction

Om det er til hjemmesiden, sociale medier eller kampagner, handler det om at finde en stilretning og en tone of voice der afspejler brandet og budskabet.

03   Contentudvikling

Udvikling og producering af content skal give en ensartet look and feel på tværs af kanalerne. Det er det vigtigt, at hvert stykke content har en klar kommunikation både på tekst og visuel kommunikation.

04   Eksekvering

At huske at poste på de sociale medier, lave et blogindlæg én gang om måneden kan være hektisk i en travl hverdag. Det er dog essentielt at være kontinuerlig og vedholden for at opnå de ønskede resultater.

Hvorfor vælge os?

  
   

Du betyder alt for os

Vores lille størrelse gør, at hver kunde har en helt særlig plads hos os.

I samarbejde med dig

Det vi laver er for dig og med dig. Derfor er dit team, vores team.

Vi leverer

Dit mål er vores mål, og vi leverer vores løsninger med et formål; at nå målet. 

Vi samarbejder med ambitiøse brands og mennesker. Lad os skabe noget stort sammen.

Ring til os
Besøg os i København

Nannasgade 28
2200 København N

Skriv til os