Hjemmesider & webshops.

Giv dine kunder en ekstra god oplevelse på din hjemmeside, din shop eller app. 

Hjemmesidedesign, Webshop, App design, udvikling, Wordpress, Woocommerce, Shopify

Værdiskabende og
forretningsorienteret.

At skabe og udvikle dit digitale univers kræver en strategisk retning og et team med de rigtige kompetencer. Vi arbejder for at løfte din forretning og nå målene, og gennem brugerindsigter kan vi skabe optimale digitale brandoplevelser kunderne vil elske. Vi står klar med de nødvendige kompetencer og tager os af processen fra A-Z.

Hjemmesider-og-webshops-3
Good-design-is-good-business-circle

UI/UX

Brugeroplevelsen er en af de absolut vigtigste faktorere når det kommer til din hjemmeside, webshop eller app. Det samme gælder det visuelle som er med til at skabe den gode oplevelse. 

Design af hjemmesider & webshops

Et godt webdesign tager udgangspunkt i brandet og dennes kommunikation. Gennem den visuelle kommunikation skal der skabes en lyst til mere.

App design

En app er i dag for mange virksomheder et værktøj der gør det lettere for kunderne at få tilgang til deres services. Oplevelsen skal være i top og app'en skal være intuitiv - design kan hjælpe med netop det.

01   Research

Vi arbejder hårdt på at få en dyb forståelse af hvad brandet er og hvad det hjemmesiden, webshoppen eller app'en skal kunne.

02   Design

Design er med til at gøre oplevelse bedre og lettere for slutbrugeren. Gennem løbende prototyping når vi frem til den helt rigtige brugeroplevelse og brandfølelse.

03   Udvikling

Når designet er på plads kan vi implementere det online på dit domæne. Vi skaber løsninger med høj konvertering og en let administation så du ikke skal kontakte os for hver ændring fremadrettet.

04   Lancering

En afgørende del af online produkter, er at kende målgruppen og få trafik til siden. Vores partnere kan hjælpe med din digitale markedsføring.

2-Third-Dot-Open-for-booking-animation
IMG_9102

Hvorfor vælge os?

1. Du betyder alt for os! Vores lille størrelse gør, at hver kunde har en helt særlig plads hos os uanset størrelse.

2. Det vi laver er for dig og med dig. Derfor er dit team, vores team. Vi tror på et tæt samarbejde hele vejen igennem med fuld gennemsigtighed.

3. Dit mål er vores mål, og vi leverer vores løsninger med et formål; at nå målet. 

Smukke ord fra vores kunder

IRONMAN Denmark har fra starten af samarbejdet med Third Dot haft en positiv oplevelse. De sætter sig ind i opgaven der bliver stillet, og kommer med konstruktiv feedback i forhold løsningsmu- ligheder, og er proaktive i deres kommunikation. Teamet er positivt, humørfyldt og skaber trygge rammer gennem hele processen. Pro- duktet de har leveret har hver gang levet op til forventningerne og altid rettidigt i forhold til den givne deadline.

Mads Meincke
Director IRONMAN Denmark

Vi har været super glade for samarbejdet med Third Dot omkring visuel identitet og digitalt design.

Teamet har fra start budt ind med et modigt og unikt design, base- ret på indsigter og strategiske overvejelse, som er blevet eksekveret i tæt samarbejde med teamet hos Motosumo.

Til trods for de evige udfordringer med stramt budget og presset deadline, har vi følt os prioriterede som kunder med højt serviceni- veau. Dejligt med en ny spiller på markedet der der tør tage udfor- dringen op med arbejdshandskerne på uden ’stjernenykker’, og til en yderst fair pris.

Allan Steen Olesen
CMO, Motosumo

Jeg har haft den positive fornøjelse, at stifte bekendtskab med Anja Petersen og Third Dot i arbejdet med Hjertetouren, og jeg kan til enhver tid anbefale Third Dot!

Anja har en unik evne til at være lyttende, nærværende og anerken- dende, imens hun samtidig tør være kritisk og kreativ. Anja evner at designe afsenderens budskab med slutbrugeren i centrum, og arbejder energisk og løsningsorienteret med alle opgaver.

Thomas Degn-Christensen
Stifter, Hjertetouren

Erbs-Studio-plakat-branding

Erbs Studio

Brand Identity, Webdesign, Print

Beer Package design, 33cl, IPA

Krampus Beer

Brand Identity, Packaging

Bremer-Advokater-branding-high

Bremer Advokater

Brand Identity, Webdesign, Photos, SoMe

Vi samarbejder med ambitiøse brands og mennesker. Lad os skabe noget stort sammen.

Ring til os
Besøg os i København

Nannasgade 28
2200 København N

Skriv til os