Vi designer stærke brands til aspirerende
virksomheder.

Aiu-Aio-Branding

Brand Design

At designe og skabe brand der virkelig sætter gang i det og får folks smagsløg til at kilde er vores speciale. Magien sker mellem strategi og kreativitet med udforskningen af det visuelle sprog og kommunikation. 

Grafisk Design

Vi har designet hundredevis af hjemmeside, social media templates, præsentationer og alt det andet et brand skal bruge for at markedsføre sig selv, og vi er ret gode til det. Vi implementerer dit brand på forskellige kanaler og platforme og skaber den bedst mulige oplevelse for dit publikum.

een-til-een-Magasin
Hjemmesider-og-webshops-1

Hjemmesider & Webshops

Virksomhedens hjemmeside er ofte det sted kunden møder dig for første gang, og derfor også en nødvendighed at have en online tilstedeværelse. En online tilstedeværelse er essentielt i dagens marked for at nå ud til sine kunder og skabe brandkendskab med det rigtige brand og en hjemmeside med en stærk og klar kommunikation.

Content Creation

Content er ALT nu til dags. At fortælle dit brands historie konsistent på de sociale medier, på annoncer og andre marketingsplatforme gennem fangende billeder og videoer er et must-have for en virksomheds vej til succces.

aiuaiojewelry

The process.

Vi ved, at den bedste måde at kommunikere dit budskab på er gennem en sammenhængende visuel identitet. Men det her er mere end bare at få klaret arbejdet. Det handler om at skabe en relation, en forbindelse på et mere personligt niveau, arbejde gennem dine kerne og skubbe grænserne. 

Let's chat

Du fandt os, yay! Vi har diskuteret hvad der er den perfekte løsning for dit brand og du er inde i varmen! Det næste der skal ske er, at vi arrangere et online strategi møde hvor vi vil stille dig en bunke spørgsmål for at lære dig og brandet endnu bedre at kende så vi kan skabe den perfekte branding til dig.

Arrow-1

Design time

Efter vi har arbejdet på at skabe den perfekte brand strategi til dit brand og fået fundamentet på plads, så er det tid til at begynde design processen. Vi vil sprede vores magi og designe din brand identitet i en delish brand præsentation.

Dummy-image
Arrow-2

Launch day

Wooohooo! Vi har fået lavet din brand identitet og du er så spændt på at modtage alle filerne og lancere eller relancere brandet. Du vil få tilsendt alle filerne og vi vil støtte dig hele vejen og introducere dig til alt du har brug for at vide.

2-Third-Dot-Open-for-booking-animation

Vores værktøjskasser består af et mix for at dit brands drømme blive til virkelighed.

Methoder

Brainstorming
Design thinking
Sprints
Agil developement
Prototyping

Technologier

Wordpress
Shopify
Adobe
Figma

Produktion

Digital design
Print
App design
UI / UX
Programmering & Udvikling

Kommunikation

Naming & Tagline
Foto & video
Motion Graphics
Visuel Kommunikation
Social Medier
Copy Writing

Ofte stillede spørgsmål.

Hvor meget koster jeres services

Hver enkelt brand har forskellige behov og derfor er den enkelte pakker også skræddersyet til den enkelte virksomhed. Men når vi har haft en snak med dig om dine behov og drømme, så vil vi sende dig et tilbud.

Hvor lang tid tager et projekt

Tidsrammen for et projekt kommer an på hvad det er der skal leveres, men det er rangerer som regel fra 14 dage til 12 uger. I velkomstpakken du modtager vil du også få en konkret tidslinje. 

How much does your services cost

Each brand has different needs, therefore each brand package is bespoke to each business. But once we have had a chat with you about your needs and dreams, we'll custom a quote and send it to you.

Kan I lave bare et logo?

For at vi kan formidle hvem dit brand virkelig er, og skabe et brand der virkelig sætter gang i tingene, så har du brug for en fuld brand identitet og det inkluderer mere end bare et logo. Vi vil gerne have at dit brand får succes og derfor skyder vi ikke genveje som for eksempel kun at designe et logo.

Hvilke filer får jeg fra jer?

Du vil modtage alle de filer du nogensinde for brug for til din virksomhed. Det inkluderer filformaterne .ai .svg .png and .pdf. Hvis vi laver din hjemmeside, så vil du også modtage video tutorials så du selv kan redigere og justere når vi har overdraget siden til dig.

Tilbyder i betalingsplaner?

Ja, det gør vi! Vi opkræver et depositum på 50% for at sikrer din plads. Den resterende betaling vil blive opkrævet når vi har afsluttet dit projekt.

Vi samarbejder med ambitiøse brands og mennesker. Lad os skabe noget stort sammen.

Ring til os
Besøg os i København

Nannasgade 28
2200 København N

Skriv til os