Der var en gang...

IMG_8995

Third Dot blev til tilbage i 2016 og skabt af mig, kvinden bag det hele, Anja. Halløjsa!

Før jeg skabte denne lille perle her, arbejde jeg som designer for flere prisbelønnet bureauer i København. Jeg har haft muligheden for at arbejde med fantastiske, bold og modige brand - både små og store, lokale og internationale siden da, og jeg har set dem vokse og komme tættere på deres vision med strategisk branding.

Jeg startede Third Dot for at hjælpe små og mellemstore virksomheder tjene penge på deres passion og blive set og anerkendt af deres målgruppe. Jeg skabte ikke Third Dot for at blive et fancy pancy bureau med den fine adresse og hundredvis af ansatte... Nej, jeg skabte det med øje for tætte relationer med vores kunder og en down-to-earth stemning. 

Udover at være virksomhedsejer så er jeg burger elsker, golfer og jeg elsker at være aktiv. Det får mit kreative sind i spil med friske, nye idéer hver dag!

Good-design-is-good-business-circle

Vi har hjulpet med at design brands for vores stærke netværk af værdifulde kunder i forskellige industrier.

Vice
Claudie
Ironman-denmark
Palaeo
Dema-awards
Krampus-beer
Glostrup-ungdomsskole
Erbs-studio
Elf
Bro-kommunikation
Radikale-venstre
Motosumo
2-Third-Dot-Open-for-booking-animation

Hvorfor hedder det Third Dot?

Der er faktisk en ret god historie bag det. Da jeg først kom op med tanken om at starte et kreativt studie der skulle have fokus på små virksomheder, kørte jeg løbende brainstorms med venner og familie. Jeg ville ikke have at navnet skulle være kliché ala noget med mit navn eller efternavn eller noget med design i sig. Jeg ville have at det skulle være specielt og fortælle en historie. 

En dag var jeg ude og spise burger med min ven i København and vi talte om hvordan et brand var dynamisk og hvordan historiske brand som Nike og Coca-Cola var blevet til det de er i dag. Lige pludselig ramte lynet mig... Et brand er ikke bare her og nu. Det er fortiden, nutiden og fremtiden. Der er altid mere til et brand og navnet Third Dot kom op. De tre prikker symboliserer et brands fortid, nutid og fremtid fordi alle disse elementer altid vil være en del af det.

Neon-Skilt
Erbs-Studio-plakat-branding

Erbs Studio

Brand Identity, Webdesign, Print

Beer Package design, 33cl, IPA

Krampus Beer

Brand Identity, Packaging

Bremer-Advokater-branding-high

Bremer Advokater

Brand Identity, Webdesign, Photos, SoMe

Vi samarbejder med ambitiøse brands og mennesker. Lad os skabe noget stort sammen.

Ring til os
Besøg os i København

Nannasgade 28
2200 København N

Skriv til os