Stærkere, gladere, sundere

Fysioclub har specialiseret sig i behandling og genoptræning af skader og smerteproblemer. Så oplever du et problem der afholder eller begrænser dig i at dyrke din sport eller gøre de ting du elsker, kan vi sikkert hjælpe dig.

Vi udretter ikke mirakler, men nogle gange kan det alligevel godt virke sådan. Kroppens nervesystem og smerteoplevelser kan ændre kurs på få sekunder, andre gange skal der længere tid til. Vi oplever ofte succes ved at:

Give de rigtige råd på det rigtige tidspunkt
Benytte specialiserede behandlingsteknikker
Aktivere “glemt” muskulatur og bevægelse
Ændre vaner og træningsdosis

Når man er skadet og “ukampdygtig” ved vi, både fra oplevelser på egen krop og gennem mange års erfaring, at en personlig og engageret behandling er første skridt til at komme hurtigt på fode igen. Så hvad enten din skade er “ny” eller tidligere behandling ikke har virket, så garanterer vi at du bliver taget alvorligt hos os og får en personlig behandling.

Dedikation giver resultater. Viden og knowhow er redskaberne. Vi arbejder hver dag sammen med vores kunder på at:

—  Reducere smerte og usikkerhed

—  Genskabe funktion og atletiske færdigheder

—  Forebygge skader

—  Optimere fysisk præstation og form

Se vores behandlinger

Vores team

Vores hold består af fagkompetente mennesker med mange års erfaring en vifte af specialiseret viden. De sørger hver dag for, at vores kunder går stærkere, gladere og sundere herfra end da de kom.

Thorsten Holst

Fysioterapeut & indehaver

Med en naturlig interesse for sport er Thorstens nøglekompetence indenfor fysioterapi behandling og genoptræning af skader samt smertetilstande. Thorsten ser på mennesket i helhed og bygger derfra sin behandling baseret på viden og erfaring.

I det private dyrker han selv golf, løber reglmæssigt og er altid frisk på en ny udfordring. Så sport og bevægelse er ikke uvant for ham.

Carina Wichmann

Statsaut. Fodterapeut / RAB Zoneterapeut

Fødderne er kroppens fundament og dem der skal støtte og bære os gennem livet, og det har Carina en helt særlig interesse for.

Med en baggrund som både Statsautoriseret Fodterapeut og zoneterapeut, har hun opbygget en bred viden og erfaring både teoretisk og praktisk. Med fodterapiens værktøjer behandler hun føddernes skavanker og med Zoneterapien behandler hun kroppen gennem fødderne.

Jesper Thogersen

Lægeexam. fysiurgisk massør / sportsmassør

Jesper’s store passion har altid været sport og med en naturlig interesse for kroppen og hvordan man kan behandle skader, var det ikke tilfældigt at han valgte at tage en uddannelse som lægeexam. fysiurgisk massør hos AM-massageskole.

Gennem sine behandling ønsker at han give en personlig og individuel tilrettelagt behandling, så du får den bedste og mest effektive behandling, uagtet hvad problematikken er for som han siger: Alle kroppe er forskellige, og reagerer forskelligt på behandling.